Mijn naam is Jicel Bernadette Meulens, mijn perspectief op de wereld is door o.a. mijn verleden veranderd, hierdoor heb ik taboes kunnen doorbreken binnen mijn familie, religie, organisaties, de mens en mezelf.

Ik ben een observeerder en kan voorbij, patronen, denkwijze, vooroordeel en groepsdruk zien waar verandering noodzakelijk is.

Organisaties houden angstvallig vast aan processen die de mens niet meer dienen, omdat men een verdienmodel niet durft los te laten. Ik heb ideeën en methodes ontwikkeld om organisaties, of jouw als individu te helpen.

Mijn grootste kracht is mijn zachte kracht, ik ben een authentieke eenling en bewandel graag mijn weg van stilte en ‘eigen’ wijsheid. Maar vergis je niet, net als een leeuwin zal ik fel reageren en handelen als dit nodig is.

Met mijn berichten wil ik je prikkelen om voorbij onze angsten, patronen, denkwijze, vooroordeel en groepsdruk te kijken, om de maatschappij, de arbeidsmarkt en het economisch perspectief van ons allen te verbeteren.

Heb jij een sparringpartner nodig met het opzetten, uitbouwen van je idee, organisatie of stichting? Ik help je graag met je socialmediakanalen, white paper of een zachte-kracht gesprekspartner om partners of sponsors te bereiken, of wil jij jouw verhaal vertellen door het schrijven van een interview, of praten via mijn podcast Levenskracht. Laten we praten en een actieplan uitzetten.

Nu ik de 50 gepasseerd ben, heb ik mijn rol als matriarch ingenomen. Hier hoort ook het spirituele aspect bij, het ademen, want dat is wat spiritualiteit is. Het uitademen van het gefluister van mijn voorouders, is op deze site te lezen bij fantasy story, chaos analyse en de podcast, levenskracht.

Jicel Bernadette Meulens

Luisteraar, ondernemend, sociaal, trainer, arbeidsmarkt, observerend, strategisch, creatief, voorloper en moeder.